Sunday, 5 February 2017

saja Gedik

Assalamualaikum..

Tengah2 malam ni saja gatai mood nak update...  Lantak la orang baca ka dak kan...  Nk update jugak😆😆😆...

Cuti2 sem ni nak dok rumah jaga anak ja...  Eh eh eh silap plak...  Anak buah... Hahaha...  Kita x abis study lagi...

Bila dok rumah ni mula la segala lemak2 nak buat onar...  Fuh fuh fuh benci tau....

Tapi............

Di sebab kan tengah ngasuh budak plus budak tu suka membuli even umur baru setahun,  dia punya letih tu sampai tahap x lalu makan..  Jadi x berapa kembang la sangat...  Haha

Bila dok jaga budak kecik or spesis baby ni,  kita punya mood tu lain tau..  Dalam otak ni macam2 masalah ada...  Tp.....  Bila tngok muka budak aka baby terus rasa happy hilang abis masalah...

Nak anak sendiri xboleh lagi....  Jaga anak buah ja la...  Hahaha...  Xapa..  Nanty kita ada baby kita update lagi..  Lol ntah nk inform kat sapa xtau...  Poyo lebih ja umil nadiah sorang ni..

Meh sini nak belanja gambaq anak buah

MUHAMMAD NOH IMAAN