Monday, 9 October 2017

Fake atau Ori?

Hai gaisss...

Rindu kat blog ni.. Hurmm lama gak aku tak tengok dia.

Hahaha (okay aku tak betul)

Kali ni aku nak share ngan korang pasal DIANZ VITAMIN!!!😀

Sharing dari founder dianz. Korang jangan tertipu yer. Harga dianz vitamin rm 50. Tak lebih tak kurang. Kalau ada yg kurang tu pasti kan original key?

-------------🌸DIANZ VITAMIN🌸--------------

DIANZ FAKE ? RASA PUAS KE MEMBELI MACAM NI ?

ada yang ckap potong hologram sbb nak lari dari hq ?
tapi kita memang pernah ada kes
produk fake , memang sampai2 dah stiker hologram terpotong ,kenapa diorg mcm tu ?

NO siri HQ tu org fake TAK BOLEH  copy
sbb diorg memang nak ACAH2 CLAIM ORI HQ
ada yang cakap kami mmang dpt ori dri hq siap potong
LOGIK KE ?? hq nak potong mcm tu ? dah kenapa ?

korang fikir ye
yang scan kotak kuning tu ( rujuk gambar )
sapa2 pun boleh copy sbb tu hanya scan ke system HQ
tp no siri kotak putih ( rujuk gambar )  tu tak boleh copy sbb nak akses masuk dlm system HQ

ingat orang fake ni bodo ke ??
korang lak percaya ?
DIANZ DAH 3 KALI KENA FAKE
kami ni dah masak sgt dgn permainan ORANG FAKE NI

korang beli murah  pastu wasap / email hq
produk saya ori ke ?
dah beli ? murah ? kenapa nak tanya hq ?
takut ? waswas ?

bila beli terpotong mcm tu
HQ tak boleh nak cek ori ke tak
korang sent gambar , kena tgk dekat2 perbezaan ori ke tak
MCM BAG, copy ori ingt boleh tengok dri gmbr ?
kena tenung baru nmpk , org copy kan ?
mesti dia tiru 99% sama

pastu mcm ne HQ nak tgk ??
kalau sekadar gambar ? nak pos kt hq pulak ?
alahai ..
sbb tu no siri tu penting !
nak akses masuk system hq

mudahnyeee korang kena bodo2 dengan seller acah2 ori HQ ni .sebab murah seciput tu
sanggup ek ?

bila beli ,scan sendiri ,
keluar perkataan GUNEINE ( ORIGINAL )

mana lagi puas ?
mana lagi rasa selamat dan yakin ?
nak beli murah sila kan ..
kalau fake ke apa jangan tanya hq apa2 .
bertanggjawab dgn apa yang korang beli

SHARE supaya ramai tak bodo2kan oleh seller ACAH2 ori HQ

-founderdianz