Monday, 18 September 2017

Dianz dan Nurraysa

Assalamualaikum...

Hai gaisss

Sekarang ni ramai dah yang sedar dengan kepentingan kecantikan dan kesihatan ni..

Kenapa?

1st sekarang ni company-company lebih tertarik dengan mereka yg menjaga ketrampilan. Yela kan.. Kalau kite yg dok rumah ni pun bila nampak orang cantik dan kemas kita pun tertarik juga kan? Pandangan pertama tu membuatkan kita tertarik. So x salah la kalau mereka-mereka ini mudah utk dpt kerja..

2nd tak nak rasa malu. Bila keluar rumah orang pandang atas bawah atas bawah.. Nak-nak pulak kalau kita keluar dengan kawan-kawan yang gojess. Dia punya rasa tu menusuk kalbu kalah time putus cinta.. Hehehe

3rd sbb parents.. Hurmm jangan kata xde yer parents yg berat sebelah.. Dlm kes ni ade sesetengah parents yg lebihkan perhatian kpd ank-ank yg cantik.. Pergi butik sikit si cantik tu la yg dapat kan.. Kita yg mcm itik hodoh ni diam je di belakang. Nak melawan parents sendri.. So dorang ni ambil keputusan utk ubah sndri.. Dr itik hodoh kpd swan... Huhuhu fairytail kadang2 betul....heeee


Ni antara sebab2 dye yg aku rasa ramai rakyat Malaysia hadapi... Kalau tanya aku... Aku kategori 2.. Korang bayangkan kawan-kawan aku smua gebu gebas.. Tercabar tittew tau! 😂


Jadi... Aku mula la tngok dan cari produk yg berkesan dan selamat...

Last-last jumpa la dua produk yg hebat ni. Dalam hati aku berkenan dua²... Hehe gila tamak... Tp betul ni yg aku rasa.. Dianz kawan aku guna memang terbaik dari ladang.. Sampai xnk guna produk lain dh.. Setia je dia dengan dianz.. Nurraysa pulak aku dh try sndri... Shampoo dia mmg best pakai.. Wangi pulak tu.. Siap berebut dengan kakak aku okay! Hahaha..

Fikir punya fikir why not aku jd dropship kan.. X kena pegang stok.. Just promot je..

Then aku pun try... And now aku rasa sangat² semangat nk jual dan share ngan org di luar sana.. Xnk la cantik sorang² kan... Lagi ramai yg cantik lagi meriah la MALAYSIA...

So pada korang yg terbaca post aku ni and rasa nk cantik mcm snow white boleh la whatsaap aku...

0139198065
0139198065
0139198065