Wednesday, 5 October 2016

BERHUHU DENGAN FYP 😝

Assalamualaikum...

aku tak nak update apa... tapi aku nak update jugak.. tak kisah la orang nak baca ka tak baca ka... aku update blog pun sebab nak share aku punya kisah aku punya story.. aku sorang baca pun tak kisah juga... sebab nya, anggap la macam diara... wakaka😝😝😝 poyos tak boleh belah..❗❗

sekarang ni dah pukul 1 pagi tapi aku tak tidoq lagi... bukan sengaja tau... tapi tengah cari jurnal pasal FYP... cari dari petang tak jumpa jumpa... giler sangat la awok awok semua.... macam mana nak teruskan kalau maklumat penting tak jumpaπŸ˜…πŸ˜…

dari internet slow sampai internet dah laju, aku still dok cari.. tukaq tukaq ayat sikit mengharapkan keluaq la jurnal tu kan... tapiπŸ˜’πŸ˜’ still sama... TAK JUMPA jugak.. FRUST woi❗❗😩😩

pukul 3 petang nanti nak kena jumpa SV dah ni... adoiiii macam mana nak buat ni😭😭😭

jadi... berhuhu la aku dengan FYP sekarang ni... thats why la tajuk aku macam tu... hahaha.... sebab x jumpa jurnal FYP ja yer sayang sayang sekalian....

nasiaht dari aku, sesiapa nak buat FYP nanti cari la tajuk yang senang dan banyak rujukan... jangan la jadi macam aku... meroyan nantiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

thats all... nanti aku uodate lagi... babai😘