Monday, 24 April 2017

Bila Laptop di Kedah

Assalamualaikum...

Petang-petang ni terasa macam nak update ja blog.  Tapi tak tau nak update apa๐Ÿ˜…. Hahaha..

Sambil-sambil dok pikiaq nak update apa tu teringat pulak lappy kat kedah.  Apa khabar la dia kat sana kan๐Ÿ˜œ

Jadi aku pun buat keputusan nak update pasal aktiviti aku kat machang ni tanpa kehadiran lappy tersayang...  ๐Ÿ˜Š

Mula-mula datang kelantan tu muka macam apa ja lagi sebab tak dak lappy. Bosan tahap amerika๐Ÿ˜œ tau dak.  Okay hampa tak tau ๐Ÿ˜’ tettttt abaikan.

Di sebabkan bosan, aku pun pegang la buku.  Study.  Wahhhhhh hebat umil nadiah ni tau๐Ÿ˜Œ . Bosan ja pegang buku. Kalau cidak jangan harap la๐Ÿ˜ ...

Sambil-sambil study tu terpikir kalau la aku boleh tengok anime kat syoq..  At least anime ja๐Ÿ˜ซ . Nampak dak aku rindu sangat kat anime tu.  Hahahaha

Lepas tu tangan pun dengan cepat pantas and laju capai phone...  Buka la apps kan cari anime online..  Lepas tu keluaq la macam-macam..

Muka aku punya la happy senyum sampai telinga๐Ÿ˜ sebab nya aku jumpa apps yang boleh tengok anime..  Perghhhhhhhh heaven gila aku rasa๐Ÿ˜‚

Start dari tu aku pun apa lagi..  Asal wifi uitm laju ja aku tengok anime.  Ada la 2 3 budak uitm dok tengok kan aku buat apa..  Lantak la ada aku kesah? Yang penting aku tengok anime๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Lepas tu rutin aku duk putaq benda yg sama ja..  Study lepastu tengok anime lepas tu makan lepas tu tidoq..  Hahahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Dengan sendiri nya aku mampu hidup walaupun lappy di kedah.  And aku rasa aku lagi rajin kut bila lappy di kedah๐Ÿ˜œ

Hujung minggu ni aku balik kedah.  Nak tengok sihat mana la lappy aku tu..  Mana tau aku tinggai dia dia jadi sihat kan..  Kut la dia homesick sebab tu masuk icu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ apakah yg merepek ni?๐Ÿ˜…

Okay tu ja nk cita nya...  Memang x best pun tp nak cita gak๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hahahahahaha....

P/s jaga la lappy anda elok-elok...

Sunday, 5 February 2017

saja Gedik

Assalamualaikum..

Tengah2 malam ni saja gatai mood nak update...  Lantak la orang baca ka dak kan...  Nk update jugak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†...

Cuti2 sem ni nak dok rumah jaga anak ja...  Eh eh eh silap plak...  Anak buah... Hahaha...  Kita x abis study lagi...

Bila dok rumah ni mula la segala lemak2 nak buat onar...  Fuh fuh fuh benci tau....

Tapi............

Di sebab kan tengah ngasuh budak plus budak tu suka membuli even umur baru setahun,  dia punya letih tu sampai tahap x lalu makan..  Jadi x berapa kembang la sangat...  Haha

Bila dok jaga budak kecik or spesis baby ni,  kita punya mood tu lain tau..  Dalam otak ni macam2 masalah ada...  Tp.....  Bila tngok muka budak aka baby terus rasa happy hilang abis masalah...

Nak anak sendiri xboleh lagi....  Jaga anak buah ja la...  Hahaha...  Xapa..  Nanty kita ada baby kita update lagi..  Lol ntah nk inform kat sapa xtau...  Poyo lebih ja umil nadiah sorang ni..

Meh sini nak belanja gambaq anak buah

MUHAMMAD NOH IMAAN